Klub sto VELS – beli

RSD 12 300.00

dostupno

Klub sto VELS beli se izradjuje od iverice 18mm debljine u Belom dekoru proizvodjaca EGGER. Cena se odnosi na kantovanje abs-om 0,4mm dok se gornja ploca i frontovi fioka kantuju abs-om 2mm debljine. Dno fioka klub stola VELS se izradjuje od iverice, a klizaci na fiokama su GTV teleskop klizaci.

Po istoj ceni, umesto Belog dekora, mogu ići dezeni iz grupe 1 koje mozete pogledati u opciji DEZENI na glavnoj stranici.

Dimenzije stola su :

ŠIRINA 110 cm
DUBINA 60 cm
VISINA 40 cm

Compare

Opis

Vaše želje i zahteve za izradu namestaja po meri možete poslati na namestaj013@gmail. com

NAČIN PLAĆANJA: Avansno (50%) uplate pre izrade kao potvrda naručivanja, ostatak po preuzimanju.

DOSTAVA:

Lično preuzimanje – najbolji vid preuzimanja je lično, jer u tom slučaju proizvod dobijate sklopljen i izbegavate mogućnost oštećenja koje se dešava prilikom dostave kurirskom službom.
Slanje kurirskom službom Bex ili kurirskom službom po želji kupca. Ukoliko se odlučite za ovaj vid preuzimanja – proizvod šaljemo rasklopljen i dobro upakovan – obeležen brojevima, tako da znate tačno gde koji deo ide – sliku obeleženog proizvoda šaljemo preko vibera ili mail-a. U paketu Vam stiže sve što je potrebno za sklapanje. Troškove dostave kurirske službe snosi kupac. Za eventualna oštećenja ne odgovaramo.
Naš prevoz – vršimo prevoz za Beograd i okolinu – cena na upit.